Primer dia de frikadas

Bueno, hoy empezará el recital de frikadas, avisados estais por sino quereis leer lo de abajo. También comentar lo que me han dicho algunos acerca de mis "catalanadas"/faltas ortograficas, sabeis que me da bastante igual, ademas, no os habeis puesto nunca a leer fotologs y/o blogs de la mayoria de la juventud de ahora? Muchas veces no se entiende absolutamente nada, por no hablar de las fotos y/o montajes chapuceros con el paint que ponen.

En fin, después de pasarme media mañana haciendo proyecto de final de carrera (si, aunque no lo parezca hago algo mas que viciar y mirar por internet), ahora miraré a ver que noticias interesantes hay nuevas y os las pongo aqui debajo.

Comentar que la tercera es bastante curiosa porque despues de quejarse tanto de que internet esta matando tanto las discograficas, ellos van y usan programas piratas. Cuando tenga tiempo vuelvo a poner mas noticias que salgan en el RSS.


Junto a estas también comentar que leí nose donde que Konami ya trabajaba en el PES 2009 (cosa que se agradece después del bodrio de juego que es el 2008 para PS3)

3 comentarios:

Unknown

31 de marzo de 2008, 14:40

Molt maca la nova distribució de l'espacioooo!

Jo, obviament, he intentat mirar les ´notícies però no pillo gairebé res, per tant... he passat... ja saps per allò d¡aprofitar el màxim de temps en fer feina...

Ah però tmb fas projecte? Ains ains ains...


Ale... el gif. no va!


Un petunet!

Laura

Anónimo

31 de marzo de 2008, 14:58

Maniiiiiiiiiii! jeje per parts...

Primer- així m'agrada, que no et faci mandra XD escriure bé, que en saps molt ;D

Segon - Hi ha moltes notícies!! jaja molt bé molt bé, estaré atent a tot el que posis de PS3.

Tercer - així m'agrada, que hi hagi contingut de dret al blog, "pero mira que buenas personas son esta gente de derecho, eh?"

quart - per jugar al meu uncharted no s’entén fer projecte... xD ;D

apaaa! a cuidar-te! estaré atent a tot el que publiquis!

"mr.se puede pagar con visa-electron?"

Álvaro

31 de marzo de 2008, 16:54

Hola Dani! Soy tu amigo del alma, el que conoces de hace más de 23 años, cuando aún no me habían ni parido. Aquí estic per donar-te unes classes de castellà ràpid XD

1a lección: mandra = pereza
2a lección: haber = a ver
3a lección: hdp = hijoputa

A veure, 3h de consola i 10 minuts de projecte no vol dir que estiguis fent projecte durant tota una tarda. Recorda el que va dir en Nostradamus Porcel: "cerveza en cartón de leche no es leche". Pues lo mismo.

Per cert, merci per posar una notícia sobre l'Smackdown vs. Raw 2009, i avui amb més motiu que mai, ja que ahir va ser el major espectacle de l'any en el món del wrestling. Wrestlemania XXIV !!! En fi, sé que sóc un freak per ser tan fanàtic pel que fa al wrestling, però si un dia em dones l'oportunitat, veurem 3 o 4 combats, i de ben segur que no et decepcionen. Creu-me!!

PS: Va... si cal ja duc jo les birres
PS 2: Un consell. Posa una miqueta més de colorido al blog, que els links destaquin del que és el text i els títols.
PS 3: En xevi m'acaba d'enviar un missatge foten-te a parir xD